Bestemmingsplan Leeuweriksweg als hamerstuk vastgesteld

Bestemmingsplan Leeuweriksweg als hamerstuk vastgesteld

We zijn als Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hurks erg verheugd om je weer van nieuws te kunnen voorzien over het nieuwbouwproject Connect in Uden! We hebben mooi nieuws om met je te delen. Gisteren, donderdag 23 mei, heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan Leeuweriksweg als hamerstuk vastgesteld. Een grote stap vooruit in dit prachtige project!

Wat gebeurt er nu met de huidige gebouwen?

  • Het oude politiekantoor wordt voorlopig nog gebruikt voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen. 
  • De school blijft open tot de zomervakantie van dit jaar en de leerlingen van deze school worden daarna ontvangen op hun nieuwe locatie IKC West aan de Sint-Annastraat.

Eind 2024 / begin 2025 zullen alle gebouwen leeg zijn. De gemeente zal, na het nemen van de nodige ecologische maatregelen, beginnen met de sloop. Na de sloopwerkzaamheden zal het terrein door de gemeente bouwrijp gemaakt worden en zal de grond worden overgedragen aan Janssen de Jong en Hurks.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Verkoop: We plannen de start van de verkoop momenteel in het voorjaar van 2025.
  • Startbouw: Wanneer de verkoop goed verloopt, beginnen we in het voorjaar van 2026 met de bouw.

We zijn blij met deze nieuwe stappen en zijn ondertussen druk bezig met het uitwerken van de plannen. We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Samen maken we er iets moois van!